Napadnuti kontrolori Bus plusa, jedan teško povređen

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti kontrolori Bus plusa, jedan teško povređen

Putnik bez karte udario je pesnicom u oko kontrolora M.D, dok je kontrolora N.P udario u desnu ruku i polomio mu prste, saopštilo je večeras preduzeće Busplus.

Napad se dogodio oko 17.35, na liniji 581 izmedju stajališta Jablanička i Kneževac.

Kako se navodi u saopštenju, napadač je pobegao kada je vozač otvorio vrata autobusa.

Intervenisala je policija, a ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene kontrolore u Urgentni centar gde je N.P konstatovana teška telesna povreda šake, odnosno prelom prstiju na više mesta, dok je drugi kontrolor zadobio lakše povrede oka.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na kontrolore Bus Plusa

Izvor: Danas, 30.Mar.2018

Kontrolori M.D i N.P napadnuti su večeras u 17:35h na liniji 581 izmedju stajališta Jablanička i Kneževac, saopštila je kompanija Bus Plus. Članak Napad na kontrolore Bus Plusa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.