Najezda pacova u Novom Sadu zbog gradilišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2009, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najezda pacova u Novom Sadu zbog gradilišta

NOVI SAD - Sledeće nedelje počinje sistematska deratizacija na celoj teritoriji Grada Novog Sada. Radnici "Ciklonizacije" sitne glodare će najpre suzbijati u prigradskim naseljima, gde ima najviše poljoprivrednih domaćinstava, jer je počela sezona kada oni ulaze u ostave i pomoćne prostorije, saznajemo u tom preduzeću.

Nakon toga, deratizaciju će sprovoditi u gradu, gde će obuhvatiti domaćinstva, stambene i poslovne prostore i javne površine.

U "Ciklonizaciji" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dodaju da svakog dana imaju dvadesetak intervencija po gradu zbog pojave pacova.

"Sada ih ima nešto više zbog velikih gradilišta koja za njih predstavljaju neku vrstu zemljotresa, tako da oni odatle beže i prelaze u mirnije krajeve. Sad su odjednom vidljivi jer im je stanište ugroženo i uništeno, pa ih ima u delovima koji su im najbliži", za RTV kaže direktor Službe za odnose sa javnošću u "Ciklonizaciji", Miroslav Crnjanski.

On dodaje da se građani i pored sistematske deratizacije koju će sprovoditi od ponedeljka, mogu javiti ukoliko imaju problem sa glodarima ili insektima, koji su, kako kaže Crnjanski, najčešći sustanari koji ne plaćaju kiriju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.