Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2020, 10:45

Najbolje ginekološke ordinacije u Novom Sadu

Najbolje ginekološke ordinacije u Novom Sadu

Većina žena ide kod ginekologa kada oseti da nešto nije u redu. Prema istraživanjima, u Novom Sadu tek svaka peta žena ide na redovne, preventivne preglede, čak i kada se oseća dobro.
Po pravilu, žena jednom godišnje treba da ide na ginekološki pregled, ako je sve u redu. Ako nije, moguće je da ćete raditi pregled i na nekoliko meseci.
Zato je važno je da imamo ginekološku kliniku ili ordinaciju kojoj verujemo, da možemo da pozovemo u svakom trenutku i da zakažemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pregled, ali i da pitamo za savet ukoliko nas nešto muči.
Zato smo za vas izdvojili listu najboljih ordinacija u Novom Sadu, koje su opravdale poverenje pacijenata svojim kvalitetom, profesionalnošću i brzim i tačnim rezultatima.
Ginekološka ordinacija Ferona Ginekološka ordinacija Ferona jedna je od ordinacija sa tradicijom. Ferona tim sačinjen je od stručnjaka koji su iskustvo stekli na Klinici za ginekologiju i akušerstvo, i postali su tim za vantelesnu oplodnju.
Ferona tim sa ponosom kaže da se izdvajaju po brzim i tačnim rezultatima. Njihov rad je transparentan i istinit, i uvek su tu, na raspolaganju, da pacijentima objasne šta je najbolje za njihovo lečenje.
Koncept rada ove ordinacije svodi se na primenu najnovijih naučnih istraživanja i saznanja u oblasti prevencije i lečenja reproduktivnih organa. Pored ginekoloških pregleda, specijalnosti ove ordinacije su i:
Sterilitet – dijagnostika, lečenje steriliteta Ginekološka oboljenja Ginekološke operacije Redovni pregledi u trudnoći, genetska ispitivanja ploda u trudnoći, patološka stanja u trudnoći, porođaj Kontracepcija Menopauza Krioprezervacija Adresa: Šarplaninska 19
Telefon: 021 3000 220
Poliklinika Health Medic Ginekološka stanja nekad umeju da se zakomplikuju, zato uvek treba da imamo nekoga koga ćemo pozvati da nam detaljno objasni situaciju i da bude uz nas, pa čak i u onim trenucima kada smo uplašeni ili zabrinuti.
Health Medic poliklinika koju čine preko 80 poznatih stručnjaka. Oni su posvećeni i prate najsavremenije trendove kako bi svojim pacijentima pružili što bolju uslugu. Ovde možete da dođete na pregled, možete da uradite dijagnostiku, a i da započnete lečenje.
U timu su lekari koji imaju dugogodišnje iskustvo u oblasti ginekologije i akušerstva. Ovde ćete upoznati kvalifikovano i ljubazno osoblje, koje će uz najnoviju opremu, biti tu da vam pruži sve informacije o vašem zdravlju.
Pored preventivnih ginekološki pregleda koji treba da vam uđu u naviku, ovde možete da obavite sve preglede u trudnoći, da obavite ekspertni ultrazvuk, kao i da obavite sve nalaze u laboratoriji.
Konsultati u Health Medici – Dragan Stajić, Bojan Sekulić, Ljiljana Ivanović, Srđan Đurđević, Aleksandar Babić, Ljiljana Trifunović, Tatjana Tešić, Artur Bjelica, Gordana Radovanović.
Adresa: Narodnog fronta 73a Telefon: 021 301 304 3 Radno vreme: 8-20h, subota: 8-12h Poliklinika Pekić Poliklinika Pekić dočekaće vas sa osmehom i pružiće vam najbolju uslugu. Na ovom mestu, možete da uradite sve preglede, i da budete sigurni u rezultate, jer će vas dočekati stručan tim sa višedecenijskim iskustvom.
Poliklinika je opremljena najnovijom opremom, a ona pruža sigurne, i brze rezultate. Brinite o svojoj lepoti i zdravlje, uz tim lekara koji je uvek dostupan da odgovori na sva vaša pitanja, ali i da vam pruži sve informacije o rešavanju problema i o lečenju.
Kada govorimo o ginekologiji, u ovoj poliklinici možete da uradite i sve vrste pregleda koji su važni za zdravlje žena u svim životnim dobima. Možete uraditi ginekološki pregled, a možete i da obavite analizu brisa. Ginekolog će uraditi nekoliko pregleda, ukoliko postoji sumnja na bilo kakav vid infekcije ili promena. U ponudi je i ekspertni ultrazvuk prilagođen za trudnice, koji je namenjen za uvid u količinu i kvalitet plodove vode, za uvid u građu posteljice i pupčanika, za ispitivanje rada srca kod bebe.
Kolposkopijom se utvrđuje  zdravlje vagine i grlića materice. Ona je veoma važna i obavlja se jednom u šest meseci, i upravo ovom metodom, možemo da utvrdimo promene na grliću materice, pa se samim tim mogu i sprečiti opake bolesti.
U poliklinici možete raditi i ginekološke intervencije, kao i postavljanje i vađenje spirale. Ovde se može obaviti i biopsija grlića materice, uklanjanje kondiloma, lečenje Barthilinieve ciste. Ali, pored malih hirurških intervencija, tu su i velike intervencije, poput konizacije grlića materice i prednja i zadnja plastika vagine.
Ako izaberete ovu kliniku, nećete pogrešiti, jer hiljade zadovoljnih pacijenata govori o kvalitetu i stručnosti lekara koji čine tim poliklinike Pekić. Preporučujemo ginekologa dr Ljiljanu Lovre.

Adresa: Grčkoškolska 3 Telefon: 021/525-261 Mail: novisad@poliklinika.rs Sajt: https://www.poliklinika.rs/novi-sad/zdravlje/ginekologija/ Poliklinika Novakov Poliklinika Novakov je sačinjena od tima stručnjaka iz oblasti akušerstva i ginekologije, perinatologije, interne medicine, steriliteta, urologije, estetike i dermatologije. Ovde ćete pronaći mnogo usluga na jednom mestu.
Hiljade pacijenata su dokaz poverenja i brige o raznim zdravstvenim problemima koji se mogu javiti tokom života. Ovde možete obaviti ginekološki pregled, a možete i da se raspitate o načinima lečenja za mnoge ginekološke tegobe. Za trudnice je napravljen poseban program, a specijalisti će biti tu i da vas posavetuju o ponašanju u trudnoći, o najboljim vežbama za trudnice, o dojenju, o problemima koji se mogu javiti tokom trudnoće.
Adresa: Svetosavska 7 Telefon: 021 551 331 Radno vreme: 8-21h, subotom 8-13h Opšta bolnica sa porodilištem GEA Biti žena je nešto predivno, ali to sa sobom nosi i mnogo odgovornosti prema svom telu i zdravlju. O ginekološkom aspektu i o zdravlju se uči još u mladosti, a prvi ginekološki pregled radi se sa 16 godina, mada ima situacija i kada se mora uraditi pre toga.
Gea opšta bolnica bavi se ženskim zdravljem i njegovim očuvanjem i ovde možete da obavite sve vrste ginekoloških pregleda, kao i intervencija. Gea je i prvo privatno porodilište u Vojvodini. Obezbeđena je maksimalna udobnost, kako bi vaš najradosniji trenutak u životu protekao u najboljem redu.
Adresa: Laze Lazarevića 28 Telefon: 021 542363 Radno vreme: 8-21h subotom od 8-17h Poliklinika Vejnović Ovo je porodična poliklinika sa dugom tradicijom! Već 19 godina Poliklinika Vejnović se bavi kompletnom dijagnostikom iz oblasti ginekologije. Ovde možete da obavite preventivni pregled, ali i da se lečite. Ono po čemu se poliklinika ističe jesu medicinske usluge iz oblasti ginekologije, akušerstva, kardiologije, ultrazvučne dijagnostike.
Ordinacija je opremljena savremenom opremom, a profesionalni kadar biće vam na usluzi i u teškim, i u radosnim trenucima. Kvalitet je zagarantovan.
Adresa: Lasla Gala 9 Telefon: 021 422 500 Radno vreme: 8-18h Poliklinika Marić Poliklinika Marić postoji od 1992. godine, osnovao ju je doktor Radomir Marić. Danas, tim broji više od dvadeset stručnjaka iz oblasti ginekologije i akušerstva, dermovenerologije, kardiologije, endokrinologije, nefrologije, hematologije, nutricionizma, urologije. Ako želite da se preventivno pregledate, ili vas muče određene tegobe, ovde ćete to moći i da učinite i obavićete sve na jednom mestu.
Istina je da zdravlje kod žena, doprinosi njihovom miru i sreći. Zato su ginekološki pregledi obavezni.  Poliklinika Marić dočekuje žene sa osmehom, a ovde ćete moći da obavite ginekološki pregled, ultrazvuk (3D i 4D), papa test, kolposkopiju, biopsiju grlića materice, odrstranjivanje kondiloma radio talasima. Takođe, radi se i vođenje rizične i normalne trudnoće, kao i CTG.
Adresa: Dušana Vasiljeva 4 Telefon: 021 452 271 Radno vreme: 8-20h, subotom od 9-12h Poliklinika ST medicina Žene se često pitaju koliko često treba da posećuju ginekologa. Prvi ginekološki pregled obavlja se u dobu kada žena planira i je postala seksualno aktivna, a nakon toga, na pregled se ide jednom godišnje. Ali, ukoliko se jave bilo kakve promene ili ako vas nešto brine, treba što pre zakazati pregled. Čim se primete neredovni ciklusi ili njihov izostanak, ako dolazi do krvarenja ili bola, svraba ili infekcije, treba se pregledati.
Na čelu sa doktorom Tibor Čanjijem, osnovana je poliklinika, 2013-te godine. Poliklinika pruža kvalitetnu dijagnostiku i lečenje, zahvaljujući renomiranom kadru i savremenoj opremi. Od ginekoloških usluga, u ponudi su:
ginekološki i ultrazvučni pregledi uzimanje briseva kolposkopija praćenje rizične trudnoće prenatalna genetska konsultacija CTG biopsija radio terapija, i još mnogo toga Adresa: Bulevar Oslobođenja 79
Telefon: 060 530 77 66
Radno vreme: 7:30-20h, subotom od 7:30-15h
Genesis Genesis je još jedna ordinacija u koju žene imaju puno poverenja. Genesis tim, na čelu sa doktorkom Zoricom Crnogorac, brine o zdravlju žena svakoga dana u nedelji. Ovde možete da zakažete preglede i intervencije iz oblasti ginekologije, genetike, VTO, akušerstva, pregleda dojki i štitne žlezde, kao i psihologije.
Genesis postoji već 14 godina, i namenjen je za lečenje steriliteta, kao i za ginekološke preglede svih vrsta. Više od 3000 beba je rezultat zajedničkog rada i najsavremenijih metoda u lečenju neplodnosti.
Savremeno opremljena ordinacija poseduje aparate koji će odgovoriti na svaki zahtev.  Stručan tim dočekaće vas sa najboljim savetima i rešenjima.
Adresa: Uroša Predića broj 4 Telefon: 021 549 777 Klinika Perinatal Klinika Perinatal postoji od 1994. godine, a od 1997. započinje sa lečenjem steriliteta. Danas ova klinika ima specijalnu bolnicu za ginekologiju sa IVF laboratorijom, centrom za lečenje steriliteta i poliklinuku koja je opremljena savremenim aparatima radi dobijanja preciznih i tačnih rezultata.
Hiljade pacijenata su dokaz poverenja i brige o raznim zdravstvenim problemima koji se mogu javiti tokom života. Ovde stručnjaci vode računa o ženskom zdravlju, od doba adolescencije do postmenopauze.
Ginekološke usluge:
Pregled spoljnih genitalija Pregled vagine i sekreta Kolposkopija i PAPA test Dijagnostika i lečenje karcinoma genitalnih organa Analiza svih briseva Kompletna dijagnostika Uklanjanje kondiloma, polipa i bradavica Terapija ranice na grliću materice Biopsije, konizacije Stavljanje i vađenje spirale Adresa: Ilije Ognjanovića br. 10
Telefon: 021/520-032
Radno vreme: 8-20h, subotom od 9-12h
Kao što znamo, kada se pojave ginekološki problemi, nije svejedno gde ćemo otići na pregled. Srbija je do 2002. bila zemlja sa najvećin procentom žena obolelih od raka grlića materice u Evropi. Potreban nam je pouzdan i stručan lekar koji će naći najbolje rešenje za naše zdravstveno stanje. Ako izaberete neku od predstavljenih ordinacija, nećete pogrešiti, jer su one zadobile poverenje mnogobrojnih pacijenata i mnogim ženama su vratile osmeh na lice.
Najbolje stomatološke ordinacije u Novom Sadu

Nastavak na Luftika.rs...


Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.