Načelnik Policijske uprave Novi Sad: Intenzivno tragamo za ubicom muškarca u Futogu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2018, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelnik Policijske uprave Novi Sad: Intenzivno tragamo za ubicom muškarca u Futogu

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić izjavio je večeras da novosadska policija intenzivno traga za osobom koja je oko 17.00 u Futogu hicima iz vatrenog oružja ubila tridesetsedmogodišnjeg muškarca.

"Odmah po saznanju da je počinjeno ubistvo, na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji su trenutno na terenu i obavljaju uviđaj", rekao je Šušnjić, a prenelo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Šušnjić je rekao da su angažovali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sve raspoložive resurse i pripadnike policije, koji u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi što pre rešili ovaj slučaj i uhapsili počinioca krivičnog dela.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.