Izvor: Radio 021, 13.Jul.2020, 18:11

Načelnik Beogradske policije: Policajci na protestima trpe nasilje, reaguju tek kada im je život ugrožen

Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić izjavio je danas da su policajci u prethodnim danima na protestima trpeli nasilje i da nisu oni napali okupljene, već su intervenisali i to tek kada su im životi bili ugroženi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policajci su, naveo je, intervenisali tako da su "omogućili da se oni, koji nisu učestvovali u nasilju, mogu udaljiti".

Rekao je da su policajci hapsili one koji su "uništavali imovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << naše zemlje, linčovali policajce i ugrožavali bezbednost i okupljenih na protestu".

"Čak i onima koji pribegavaju nasilju želim ovim putem da poručim - na svako vaše psovanje naših majki, mi vašim majkama želimo dobro zdravlje i sreću. Na vaš patriotizam izražen u pevanju rodoljubivih pesama, poručujemo vam - mi smo živote za Srbiju dali. Na svaku našu polomljenu nogu, razbijenu glavu, prolivenu krv i modricu, mi žalimo zbog vaših povreda", naveo je Stanić.

"Na svaki vaš napad na nas kamenicama, molotovljevim koktelima, bakljama, flašama i svim što vam dođe pod ruku, mi smo spremni i na odgovornost zbog naše primene sile, ukoliko je ima. Policija će štititi zakone naše zemlje, njene građane i imovinu", poručio je Stanić.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.