Izvor: Radio 021, 07.Maj.2021, 08:34

Na lečenju u Novom Sadu manje kovid pacijenata

Broj kovid pacijenata koji su na lečenju u nekoj od zdravstvenih ustanova u Novom Sadu je i danas manji.

Trenutno ih je 251, osmoro manje nego juče. Na respiratorima je 15 osoba, jedna manje nego dan ranije.

Gledano pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine je 180 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima. Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici je 71 kovid pacijent, od kojih je četvoro na mehaničkoj ventilaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Međutim, ova informacija je nepotpuna, jer zdravstvene ustanove odbijaju da saopšte koliko je u međuvremenu pacijenata otpušteno sa lečenja, odnosno primljeno, tj. da li je bilo preminulih. To je praksa koja traje duže od godinu dana.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Blago opada broj kovid pacijenata koji su na lečenju u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 08.Maj.2021, 07:48

Broj kovid pacijenata koji su na lečenju u nekoj od zdravstvenih ustanova u Novom Sadu je i danas manji...Trenutno ih je 247, četvroro manje nego juče. Na respiratorima je 15 osoba, kao i dan ranije...Gledano pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine je 180 pacijenata,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.