Izvor: Luftika.rs, 30.Jan.2020, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Novom naselju mladić ubijen sekirom, telo pronađeno u bunaru

Telo dvadesettrogodišnjeg mladića iz Titela pronađeno je u bunaru na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope iza pumpe, a novosadska policija je uhapsila Stefana Stanojevića (25) iz Štrpca, zbog sumnje na ubistvo.
Ubistvo se dogodilo 31. decembra, a sumnja se da je uhapšeni sekirom usmrtio dvadesettrogodišnjeg Đorđa Jovanovića, saznaje 021.
Leš je bio u bunaru više od mesec dana, što je otežalo identifikaciju. Međutim, policija je uspela da identifikuje žrtvu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << potom ubrzo istragom pronađe osumnjičenog za ovo krivično delo.
Zbog sumnje da je prisustvovala ubistvu, a nije ga prijavila, uhapšena je i J. J. (29) iz Novog Sada, koja se tereti za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.
Oboje su zadržani do 48 sati, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor, do 30 dana.
Volela je Novi Sad, htela je u njemu da nastavi svoj život, a iskrvarila je na pločinku

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U NOVOM SADU Osumnjičen da je SEKIROM UBIO MLADIĆA iz Titela, pa bacio telo u bunar

Izvor: Blic, 30.Jan.2020

Stefan S. (25) iz Štrpca uhapšen je danas zbog sumnje da je ubio dvadesettrogodišnjeg Đorđa J. iz Titela, mladića čije je telo pronađeno u bunaru na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope, iza pumpe u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.