NS Market 26. maja u Firchie Think Tank studiju

Izvor: Radio 021, 09.Maj.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS Market 26. maja u Firchie Think Tank studiju

NS Market, manifestacija koja će okupljati zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa idejom da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga, održaće se u subotu, 26. maja u Firchie Think Tank Studiju.

Ideja NS Marketa je da se u 2018. godini organizuje po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival jednom mesečno, koji će imati svoj opšti i tematski deo. Pored promocije i prodaje, u ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i animirati posetioce i izlagače.

Zainteresovani izlagači prijave mogu slati na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs, do 15. maja 2018. godine, a tim NS Marketa će ih blagovremeno obavestiti o svim narednim koracima u vezi sa izlaganjem i promocijom.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Prilika za zanatlije i kreativce: Prvi NS market 26. maja

Izvor: Luftika.rs, 09.Maj.2018

Misija SMART (MS) i Firchie Think Tank Studio (FTTS) u subotu, 26. maja 2018. godine,od 11 do 19 časova, organizuju prvi NS Market – novu manifestaciju koja će okupljati zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa idejom da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.