NOVOSADSKA  PIRUETA

Izvor: Kurir, 09.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSADSKA PIRUETA

Voditeljka TV Pink Jelena Bačić-Alimpić zbog poledice zadobila povredu kičme i ugruvala se

Zaštitno lice jedne od najgledanijih emisija televizije Pink „Bravo šou“, voditeljka Jelena Bačić-Alimpić, završila je u bolnici zbog povrede kičme. Ona je nedavno primljena na jednu novosadsku kliniku, gde joj je ukazana prva pomoć, saznaje izvor Kurira iz dobro obaveštenog izvora.

- Jelena je krenula u novogodišnji šoping. Naoružala se dobrim raspoloženjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i sa suprugom i klincima krenula u kupovinu. Novosadske ulice prekrivene ledom donedavno joj nisu predstavljale problem, ali sada joj je neopreznost došla glave. Naime, izlazeći iz jedne prodavnice, dok ju je porodica čekala napolju, doživela je težak pad. Voditeljka je nezgodno stala na led i misleći da će prebroditi ovu opasnu prepreku, prosula se po trotoaru koliko je široka i dugačka. Sve je trajalo bukvalno jedan tren, jer ni suprug ni deca nisu stigli da joj priskoče u pomoć - kaže sagovornik Kurira i nastavlja:

- Nije mogla da mrdne, a jauci koje je ispuštala zbog bolova terali su slučajne prolaznike da priđu i vide šta se dešava. Suprug je lagano pokušao da je podigne, ali Jelena je zaječala te je ostala da leži. Njena jača polovina uplašio se da je možda došlo do eventualnih preloma, pa je alarmirao Hitnu pomoć. Tako je Jelena završila u novosadskoj bolnici, gde joj je konstatovana lakša povreda kičme i ugruvanost. Na sreću, nikakvih preloma ili težih posledica nije bilo i brzo je puštena kući, uz obavezu da strogo miruje i savet da, naravno, nikako ne izlazi na led - zaključuje izvor Kurira.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.