NLB: Voša čeka Split u Spensu

Izvor: B92, 08.Nov.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLB: Voša čeka Split u 'Spensu'

Košarkaši Vojvodine dočekuju ekipu Splita u Novom Sadu, u utakmici sedmog kola regionalne NLB lige.

Ekipa Zorana Sretenovića loše je startovala u novoj sezoni, i posle šest duela ima samo jednu pobedu. Sa druge strane, Split je na polovičnih 3-3. Posle dva neuspešna gostvanja u Sloveniji košarkaši Vojvodine prvi put ove sezone igraju kao favoriti.

„Ovo je izuzetno bitan meč za nas i želimo da dobre igre konačno krunišemo pobedom. Protekle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedmice smo nažalost imali mnogobrojne probleme sa povredama i više slušali doktore, nego što smo se bazirali na trening. Split je mlada iskusna ekipa, gde je Štemberger nosilac igre.

Dalmatinci su veoma uigrani. Igraju bez opterećenja i upravo ta sloboda im omogućava dobre rezultate. Nema pritiska, kao i do sada, baziramo se samo na našu igru. Želim samo da nastavimo kontinuitet dobrih utakmica. Znamo sve njihove kvalitete i mislim da ćemo naći ključ uspeha. Agresivni su ofanzivnom skoku, na to moramo da obratimo posebnu pažnju. Bajić je imao problema sa povredom, njegov nastup je neizvestan, a dodatne preglede su imali Fisher i Habuš, ali će oni igrati", rekao je Zoran Sretenović.

Na pitanje da li će kod njega postojati dodatni motiv i emocija pred meč sa Splitom, sa kojim je svojevremeno doživeo najsvetlije trenutke u igračkoj karijeri.

„Uvek postoji emocija kada je Split u pitanju. Nije mi prvi put da igram protiv njih, tako da sam već navikao i emocija se uvek javi, ali posle utakmice. Nadam se da će tako biti i ovoga puta", istakao je šef struke Vojvodine Srbijagas.

Dejan Borovnjak pozvao je navijače da dođu u što većem broju.

„Veoma respektujem ekipu Splita. Pokazali su da poseduju neosporan kvalitet, ali dobro smo se spremili za meč. Nadam se da ćemo to iskoristiti", komentar je centra Vojvodine Srbijagas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Parker zatrpao Minesotu

Izvor: Kurir, 07.Nov.2008, 07:37

Košarkaši San Antonija konačno su zabeležili prvu pobedu u NBA ligi, a briljirao je Toni Parker sa 55 poena. Sparsi su slavili nad Minesotom posle dva produžetka sa 129:125. Prvi poraz u novoj sezoni doživeo je Nju Orleans, iako su u ekipu vratio Peđa Stojaković (osam poena, šest skokova, četiri...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.