Izvor: B92, 09.Nov.2009, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N. Sad: Vrtići nastavljaju s radom

Novi Sad -- Gradsko veće Novog Sada donelo je odluku da vrtići u tom gradu ipak nastavljaju da rade, uz odgovarajuće mere zaštite.

"Gradsko veće na vanrednoj sednici donelo je, nakon detaljne analize situacije, odluku da Predškolska ustanova 'Radosno detinjstvo' za sada nastavlja sa radom uz opšte individualne mere zaštite", piše u saopštenju za javnost.

Dodaje se da će Gradsko veće nastaviti da na dnevnom nivou prati epidemiološku situaciju i saglasno tome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donosi odluke.

Izvršno veće Vojvodine preporučilo je lokalnim samoupravama da proglase raspust do 16. novembra i u predškolskim ustanovama.

Pokrajinska vlada prethodno je saopštila da osnovne i srednje škole u pokrajini neće raditi do ponedeljka 16. novembra, zbog širenja novog gripa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.