Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2020, 06:08

Mustafa Nadarević proslavio 77. rođendan u bolnici i ne zna kada će izaći

Proslavljeni hrvatski glumac Mustafa Nadarević, koji je u januaru saopštio da mu je dijagnostifikovan rak pluća, da bi u februaru stigle vesti da se oseća bolje, proslavio je 77. rođendan u bolnici.
Početkom marta Nadarević je stigao u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda serije „Lud, zbunjen, normalan“, koje je zbog pandemije koronavirusa prekinuto.
Vratio se u Zagreb, a krajem marta je rekao da se nalazi u bolnici na ispitivanjima.
– Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći, a ne znam ni šta bih više rekao o svom stanju – rekao je Nadarević za Avaz.
Tako je govorio Nebojša Glogovac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"Još sam u bolnici, ne znam kada ću izaći..." Mustafa Nadarević u TEŠKOM STANjU

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020

Početkom marta Nadarević je stigao u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda serije "Lud, zbunjen, normalan", koje je zbog pandemije korona virusa prekinuto MUSTAFANadarević je prošle nedelje proslavio 77. rođendan. Nažalost, jedan od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.