Muslin debitovao pobedom, dobra igra Srbije

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin debitovao pobedom, dobra igra Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Kipar sa 2:1 u prvoj utakmici pod vođstvom novog selektora Slavoljuba Muslina na stadionu u Užicu.

Pred oko 5.000 gledalaca, strelci u ovom prijateljskom meču su za Srbiju bili Mitrović i Tadić, a Maksimović je dao autogol.

Iskusni stručnjak je izveo postavu sa pet defanzivaca, ali je Srbija od starta napadala i u prvih deset minuta povela sa 2:0.

Veliki kiks odbrane je rezultirao autogolom Maksimovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a orlovi su posle toga uzvratili napadačkom igrom do kraja poluvremena stvorivši nekoliko odličnih prilika.

Slično je bilo i u drugom poluvremenu, a promašene šanse su na kraju mogle da koštaju domaćina. Kipar je u nadoknadi vremena imao priliku za izjednačenje, ali je ipak ostalo 2:1.

Srbija naredni prijateljski meč igra 31. maja u Novom Sadu protiv Izraela.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO: Muslin debitovao pobedom, dobra igra Srbije

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2016

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Kipar sa 2:1 u prvoj utakmici pod vođstvom novog selektora Slavoljuba Muslina na stadionu u Užicu...Strelci za Srbiju bili su Mitrović i Tadić, a Maksimović je dao autogol...Iskusni stručnjak je izveo postavu sa pet defanzivaca, ali je Srbija od starta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.