Izvor: Luftika.rs, 06.Dec.2021, 22:25

Muškarci rođeni u ova 4 znaka su najbolji ljubavnici i nemoguće im je odoleti

Ne morate da “gledate u pasulj” ili slušate razne priče pre nego što odete u krevet da biste saznali kakav je vaš muškarac u njemu.
Dovoljno je saznati kada je rođen, a zvezde će vam reći da li ćete se lepo provesti u njegovom zagrljaju.
U ovom slučaju, titula ‘najboljeg ljubavnika’ ide čak na četiri znaka jer svi to zaslužuju.
Međutim, jedan se posebno ističe.
OVAN Ovan je sklon da svoju seksualnu energiju koristi previše naglo; neće dugo razmišljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o tome kakav utisak ostavlja na vas. Smatra se jednim od najboljih ljubavnika među znacima zodijaka. Pored odličnog poznavanja anatomije, lako uočava partnerove erogene zone.
Spreman je na sve; ništa nije previše čudno za njega. Uvek je otvoren za nešto novo i odlučan u ključnim trenucima. Sve poze su mu najdraže.
VODOLIJA Vodolija ima veliku intelektualnu aroganciju i to mnoge odbija od njegovog inače veoma atraktivnog izgleda. Ekscentričan je i na emotivnom nivou. Vodolija ima drugačiji i vrlo specifičan ukus u izboru partnera.
Ponekad ni oni nisu sigurni šta ih je privuklo nekoj devojci. Vodolija je savršen ljubavnik i zaista uživa u seksualnim igrama. Čak i kada je sam, ne odustaje od toga da ima partnerke samo za seks bez obaveza.
RIBE Ribe su veoma odgovorne. Varanje im nije ništa novo ni strano, ali porodicu zbog toga nikada neće zanemariti. Veoma su nežni i poželjni ljubavnici.
Kažu da žena koja nije bila sa Ribom ne zna šta je pravi seks, iako u seksu najviše uživa kada je u nekoga istinski zaljubljena. Ipak, čuvajte se. Oni mogu biti veoma hiroviti i nedodirljivi kada to najmanje očekujete.
ŠKORPIJA Ipak, pobednik ove liste je Škorpija. Škorpiju simbolizuju seksualnost, erotika i sve manifestacije telesne ljubavi. Čak mu je i drevna astrologija dala počasni položaj najboljeg ljubavnika.
Retki su muškarci Škorpije koji su sve svoje emocije dali samo jednoj ženi. U njegovom životu u isto vreme postoje najmanje dve žene. Moraćete da se nosite sa tim u slučaju da se zaljubite u njega, što inače nije teško imajući u vidu njegov prodoran pogled i seksipil kojim jednostavno zrači.
Jednom kada nađe partnera koji mu u svemu odgovara, veoma je veran i odan.
Godišnji horoskop za seks – evo kakva će nam biti 2022. godina u spavaćoj sobi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.