Izvor: Radio 021, 17.Avg.2020, 20:54

Muškarac u Teksasu držao članove porodice kao taoce

Situacija s taocima u Teksasu mirno je okončana, kada su muškarac i njegova majka izašli iz kuće u blizini Ostina, gde su dan ranije tri policajca ranjena.

Muškarac koji je u svom domu u teksaškom gradu Sidar Park kao taoce od juče držao tri člana svoje porodice i ranio trojicu policajaca koji su upućeni na lice mesta, prethodno je na slobodu pustio svog brata i sestru.

Policija Sidar Parka saopštila je na Tviteru da su muškarac i njegova majka "mirno izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz kuće" oko 9h.

Policija je sa zabarikadiranim muškarcem pregovarala više od 16 časova.

"Naš tim za pregovore obavljao je izvanredan posao tokom čitave noći", rekao je šef policije, dodajući da su dvojica ranjenih policajaca puštena kući iz bolnice posle ukazane medicinske pomoći, dok je treći operisan.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.