Izvor: Radio 021, 25.Dec.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac koji je povređen u eksploziji kod Zvornika se oporavlja

Zdravstveno stanje muškarca koji je povređen u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika i hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci je stabilno i još uvek nije hirurški zbrinut, saopšteno je iz UKC.

Načelnik Klinike za ortopediju i traumatologiju Nikola Bojić rekao je da je pacijent zadobio frakturu lobanje i otvoreni prelom leve ruke i da ostaje na daljem lečenju i praćenju u Klinici za ortopediju i traumatologiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
U saopštenju se navodi da je pacijent čiji su inicijali G.K. (59) u ponedeljak, 23. decembra, sanitetskim vozilom Opšte bolnice Zvornik u 15.39h časova dovezen u Urgentni centar UKC.

U eksploziji na benzinskoj pumpi “Nešković" u Šepku kod Zvornika u ponedeljak je poginula jedna osoba, a povređeno osmoro.

Eksplozija se dogodila kada je jedno putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na “Nešković" pumpi u mestu Šepak, gde je došlo do curenja plina. Objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorelo, prenosi Srpskainfo.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.