Izvor: Radio 021, 13.Apr.2021, 08:15

Muškarac iz Stare Pazove za volanom pijan i bez dozvole, dobio kaznu 220.000 dinara

Pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici su za vreme vikenda sankcionisali 39 vozača zbog upravlјanja vozilima pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 zadržano pošto su vozili sa više od 1,2 promila alkohola u organizmu.

Protiv trojice vozača putničkih automobila sa područja Stare Pazove, Inđije i Iriga, zbog prekršaja nasilničke vožnje - upravlјanja vozilima sa više od dva promila alkohola u organizmu, podnete su prekršajne prijave nadležnim prekršajnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sudovima.

Tridesetogodišnji vozač sa područja Stare Pazove koji je upravlјao "fijatom" sa 2,46 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, nakon saslušanja u Prekršajnom sudu, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 220.000 dinara. 

Četrdesetosmogodišnjaku sa područja Iriga, zbog upravlјanja automobilom marke "fijat" sa 2,22 promila alkohola u organizmu, prekršajni sudija odredio je novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara, devet meseci zabrane upravlјanja putničkim motornim vozilom i 15 kaznenih poena. 

Tridesettrogodišnjak iz Inđije upravlјao je "citroenom" sa 2,40 promila alkohola u organizmu i biće priveden prekršajnom sudiji.

"Apelujemo na sve vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, čime čuvaju svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju", poručuju u MUP.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.