Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac Bik: Ljubavni profil osobe u znaku Bika

On je snažan i tvrdoglav, a kad se ljuti, ljuti se mnogo i strastveno. On je pošten i ima šansu da uspe u životu.
Ništa ne „klizi“ kroz njegove prste, a prepuštanje „životnim radostima“ obično nije njegov životni stil. Njegovi su standardi visoki, a vrednosti zdrave: udoban i dobar život! I to se ne menja, jer Bik veruje, razumno uostalom, da ono sto voliš treba ponavljati. Uvek i ponovo! Kada se jednom ukopa na mestu, Bika je teško uzdrmati. On želi da ga ne diraju, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ga ostave na miru. Tada je zadovoljan. Vršite li pritisak na njega, postaće svojeglav i uporan. Mesecima i godinama može trajati njegova savršena ravnoteža i kontrola, jer je u stanju da ignoriše svaki tračak nervoze u svojoj okolini. A onda, neočekivano, Bik koji nikada nije impulsivan, izgubi kontrolu i uništava sve što mu se ispreči na putu.


Istina je da je tvrdoglav koliko je to čovek u stanju da bude, a da se ne pretvori u mazgu.. Bik ne menja mišljenje. Nema nikakve koristi od ubedjivanja da je svojeglav i nepopustljiv. Uzaludno je žaliti se ili jadikovati.
Po njegovom mišljenju on nije ni malo tvrdoglav, vec je strpljiv. To je pitanje semantike. Uvek je u čudu zašto ljudi tako nepravedno sude o njemu. Bik je strpljiv kao vreme, dubok kao šuma, pouzdan kao planina. Ali, neosporna je činjenica da je pre svega tvrdoglav.
U stanju je da godinama u tišini podnosi neki emocionalni ili psihički teret, a da se nikada ne požali. Što je teret veći, to više snage nalazi u sebi da bi sve podneo. Njegova odanost i privrženost porodici i prijateljima obično prelazi granice shvatljivog. Vezani su za prirodu, pa ako već moraju da žive u nekom soliteru u velegradu, imaće svakako komad zemlje koju će obrađivati, ili bar mnoštvo biljaka na svojoj terasi.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.