Monstrum iz Starih Ledinaca umro u zatvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2010, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum iz Starih Ledinaca umro u zatvoru

BEOGRAD -

Optuženi za silovanje i ubistvo osmogodišnje devojčice Mladen Ogulinac (52) preminuo je u Specijalnoj zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu, najverovatnije od infarkta, rečeno je agenciji Beta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Ogulinac je priznao da je 26. juna ove godine silovao i ubio devojčicu M. J. iz Starih Ledinaca kod Novog Sada.

Smrt Ogulinca konstatovao je juče izjutra u 5.20 sati dežurni lekar koji je došao na poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drugih pacijenata iz sobe.

Telo je poslato na odbukciju i rezultati će biti gotovi za sedam do deset dana. Pretpostavlja se da je Ogulinac preminuo u snu od infarkta.

Ogulinac je u Specijalanu zatvorsku bolnicu prebačen 28. juna na psihijatrijsko veštačenje po nalogu sudije Višeg suda u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.