Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2020, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči u maksimalno provokativnom izdanju zapalila internet (FOTO)

Monika Beluči (55) je neko ko i dan danas izaziva veliku pažnju, a na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe devojke.
Ona je obradovala sve pratioce kada je izbacila fotografiju u sakou ispod kog ima samo bodi. Njen dekolte je zanosan, kao i čitava figura.








View this post on Instagram















❤️Another Capture >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << from the Cover Story @lofficielitalia editor in chief @giampetrobaudo, Photo by @vanmalder Jacket and belt @Gucci Body @dolcegabbana Styled by @farouk_chekoufi Hair @johnnollet Mua @letiziacarnevale Post production @k_wiessner #monicabellucci#coverstory#lofficiel#lofficielitalia#jacket#gucci#body#dolcegabbana#photographer#patricevanmalder#karinmodels#imageagent#моникабелучи
A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Feb 20, 2020 at 9:59am PST


Neretko je govorila kako je za dobar uzgled dovoljno da jedete ono što volite, da živite onako kako volite i da se trudite da eliminišete stres. Priznaćemo da ona to uspešno radi!
Poslednjih nekoliko dana ceo svet polemiše da li joj ovakav vid fotografisanja priliči ili ne s obzirom da je, kako kažu, zašla u ozbiljne godine, piše Still.
Ispod fotografije su se mogli pročitati komentari u kojima je fanovi podržavaju i hvale njen izgled, ali i oni koji kažu da ima previše godina za ovakve fotografije.
„Ona je zašla u šestu deceniju, trebala bi da se primiri. Ovakve fotografije joj ne priliče“, glasio je jedan komantar.
Šta vi mislite o njenoj objavi? Da li osuđujete ili podržavate njen izbor da provokativnim izgledom privlači pažnju?
Konačno smo videli ćerku Monike Beluči i oduševljeni smo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.