Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2020, 16:52

Momačko veče koje je dovelo do 17 razvoda

Čarls (33) i njegova devojka Laura odlučili su da svoju višegodišnju ljubavnu vezu ozakone predstojećeg septembra.
Kako je i običaj, najbliži prijatelji i muška rodbina organizovali su momačko veče za budućeg mladoženju i organizovali putovanje na Karibe.
Tu je krenuo haos… Seks, alkohol, striptizete, orgije, opijati…
Družina je bila poprilično omamljena, sve prateće bahanalije su snimali i delili među sobom u WhatsApp grupi.
Nikome nije bilo sumnjivo što >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se u grupi našao i izvesni Luis, kojeg niko nije poznavao. Luis je zapravo bio Sofija, supruga jednog od članova vesele ekipe.
Šokirana onim što je videla na svom telefonu, Sofija nije oklevala da kompromitujuće snimke prosledi suprugama i devojkama muškaraca koje je propoznala.
Venčanje je zasad odgođeno, a osim toga pokrenuto je i 17 brakorazvodnih parnica. Uistinu momačko veče za pamćenje, ili bolje reći za zaborav.
*Tekst preuzet sa satiričnog portala There Is News.
Samanta X upozorava žene na 2 sigurna znaka da ih partner vara

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.