Modni detalji koji uzbuđuju muškarce više od donjeg veša

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni detalji koji uzbuđuju muškarce više od donjeg veša

Iako seksi donji veš definitivno uzbuđuje muškarce, ponekad i komad svakodnevne odeće može biti izazovan.

Dan zaljubljenih se približava, a mnoge žene će odlučiti da obraduju partnere uz čipku i seksi odeću. Međutim, postoje odevni predmeti koji su skoro pa jednako atraktivni muškarcima.

Naočare za vid 

Postoji nešto neodoljivo na ženama koje nose naočare za vid. Deluju seksualno inteligentno što uzbuđuje svakog muškarca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Čizme do butina 

One privlače veliku pažnju muškaraca, iako ih žene izbegavaju. Ove čizme na ženskoj nozi deluju moćno, toliko da će muškarcu seksi donji veš biti na kraj pameti.

Kožna jakna 

Ovaj stil deluje buntovnički, pa muškarci dobijaju želju da "ukrote" takve žene.

Maska 

Mnogim muškarcima je seksualna fantazija žena pod maskom, hteli oni to da priznaju ili ne. Pogotovu maske koje prikazuju erotičnost kao što je maska Lare Kroft, takvo iskustvo ostalo bi im u sećanju zauvek.

Kratka crna haljina 

Kada se pred partnerom pojavite u seksi donjem vešu, seks je zagarantovan. Međutim, ukoliko obučete vašu omiljenu haljinu u kojoj se osećate puni samopouzdanja, požuda će danima da se oseća u vazduhu.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.