Mladić udario džipom u drvo

Izvor: Blic, 12.Feb.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić udario džipom u drvo

NOVI SAD - Dvedesetčetvorogodišnji V. M. iz Sarajeva poginuo je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći u novosadskom vikend naselju Kamenjar, dok je njegov suvozač D. N. (32) iz Petrovaradina lakše povređen.



Do nesreće je došlo kada je džip „ševrolet” nemačkih registracija sleteo sa nasipa, udario u drvo i prevrćući se završio desetak metara niže. Prema nezvaničnim informacijama, uzrok nesreće je najverovatnije neprilagođena brzina, usled >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čega je vozač izgubio kontrolu i sleteo sa kolovoza. Sudeći prema mestu nesreće i, vozač džipa je, očigledno vozeći prebrzo, u jednom momentu izgubio kontrolu nad džipom. Vidljivi tragovi kočenja pokazuju da je vozač pokušao da se zaustavi, ali je naleteo na stablo koje je od siline udara bukvalno iščupao iz zemlje. Nakon toga vozilo se nekoliko puta prevrnulo, da bi se na kraju zaustavilo na krovu. U prevrtanju V. M. je ispao iz kola i pretpostavlja se da je preminuo na licu mesta, dok je D. N. zadobio lakše povrede.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.