Mladić preminuo nakon što je pucao sebi u glavu iz očevog pištolja

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić preminuo nakon što je pucao sebi u glavu iz očevog pištolja

Tinejdžer Đ. S. (17) preminuo je od posledica ranjavanja, nakon što je pucao sebi u glavu iz očevog pištolja.

Nesreća se dogodila u Kubanskoj ulici u niškom naselju Durlan. Kada je stigla ekipa Hitne pomoći tinejdžer je davao znakove života. Sa teškim povredama opasnim po život mladić je prevezen na Kliniku za neurohirurgiju gde su se lekari borili za njegov život, potvrdili su "Novostima" lekari Hitne pomoći.

Po nezvaničnim saznanjima tinejdžer je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << spratu kuće pucao očevim pištoljem sebi u slepoočnicu. Tom prilikom bio je sam u sobi. Pucanj su čuli i prvi mu pritekli u pomoć stric i deda koji su ga našli u lokvi krvi i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Ne zna se šta bi mogao da bude motiv ovog samoubistva.

Niška policija i Hitna pomoć demantuju vesti koje su se pojavile u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da su pronađena dva leša u Nišu.

Prema nepotvrđenim informacijama, mladić je pucao iz pištolja njegovog oca koji je pripadnik Vojske Srbije.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.