Izvor: Luftika.rs, 06.Dec.2020, 23:22

Mislili smo da smo sve videli na Pinku, a onda je došlo pitanje Dejanu Matiću “Da li nas vidite?”

Svašta smo do sada mogli da vidimo na TV Pink, svakakve kontroverzne izjave i odvale voditelja, naročito kada su političke teme u pitanju.
Međutim, nešto što uveliko prelazi granicu normalnosti viđeno je u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, prilikom uključenja folk pevača Dejana Matića.
Naime, tokom uključenja putem Skajpa, izgubila se na momente veza sa pevačem, pa ga voditeljke Bojana Lazić i Tijana Prica nisu čule.
U tom momentu usledilo je nešto nezamislivo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> – Malo slabije vas čujemo. Ne znamo da li nas vi čujete i vidite – rekla je jedna od voditeljki Dejanu Matiću, koji je inače slep od rođenja.
Izvor: Direktno
Željko Mitrović ima ideju za novi biznis koji ugrožava živote

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Voditeljka Pinka Dejanu Matiću: Da li nas vidite?

Izvor: Tracara.com, 07.Dec.2020, 21:29

U jučerašnjoj emisiji „Premijera vikend specijal“, koja se emituje na televiziji Pink, voditeljka je upitala Dejana Matića – da li me vidite? Matić se uključio putem Viber poziva uživo u emisiju, a dve voditeljke koje su sedele u studiju pokušale su da uspostave kontakt sa njim. U jednom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.