Izvor: Radio 021, 01.Dec.2020, 15:15

Mirović se vratio na posao nakon dve nedelje, oporavio se od korone

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović vratio se na posao, a nakon što se oporavio od virusa korona.

Mirović je bio na odsustvu dve nedelje.

Kako dodaju u Pokrajinskoj vladi, za sutra u 11 časova zakazana je sednica, a u petak se očekuje još jedna sednica Pokrajinske vlade i usvajanje predloga budžeta Vojvodine za 2021. godinu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mirović se vratio na posao nakon oporavka od kovida-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović vratio se na posao posle dvonedeljnog odsustva nakon što se oporavio od virusa kovid 19...Sutra će predsedavati sednicom Vlade koja je zakazana za 11 časova, a u petak se očekuje nova sednica na kojoj će biti usvojen predlog budžeta AP Vojvodine za 2021.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.