Izvor: Luftika.rs, 10.Mar.2021, 19:17

Miri Karanović godine ne mogu ništa i sa 64 izgleda ženstvenije od većine devojaka

Fizički izgled odavno je postao merilo lepote, a sve veći broj mladih devojaka ugledaju se na silikonske lepotice gubeći iz vida da ono pravo i najvrednije kod svake osobe dolazi iznutra.
Glumica Mirjana Karanović dobila je niz komplimenata nakon što je na društvenoj mreži okačila svoju fotografiju „bez grama“ šminke na licu.
Iako je u januaru napunila 64. godine, ona i dalje izgleda zanosno kao da je barem 20 godina mlađa. Mirjana zaista ume da nosi svoje godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Na vas treba da se ugledaju mlade devojke – glasi jedan od upečatljivijih komentara.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)


Mira Karanović ispozirala u bikiniju i pokazala kako treba da izgleda jedna žena (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.