Ministar Stefanović počasni građanin Grocke

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Stefanović počasni građanin Grocke

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović proglašen je danas počasnim građaninom opštine Grocka, a prilikom dodele priznanja rekao je da je to velika čast, ali i obaveza.

- Ovo je priznanje svima onima koji su se sa mnom borili da opština Grocka bude bolje mesto za život. Ovo je lepa opština dobrih ljudi - rekao je Stefanović.

On je dodao da je "mnogo puta dolazio u Grocku, shvatajući njenu važnost za razvoj Beograda".

- Ovde se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << razvija turizam, ugostiteljstvo, a trudio sam se i da podignemo nivo bezbednosti ovde, da se deca edukuju kako da se zaštite od svih potencijalno opasnih stvari, da rastu bezbedno, srećno i zadovoljno - naveo je Stefanović.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.