Izvor: Radio 021, 04.Mar.2021, 08:05

Ministar Momirović ponovo o vređanju radnika: Da sam znao da su kamere uključene, ne bih psovao

Ministar građevinarstva Tomislav Momirović kaže da delimično može da uvaži komentare da kopira predsednika Aleksandra Vučića, ali da su mu neprihvatljivi komentari da je prilikom nedavne posete radova na obilaznici oko Beograda vređao i ponižavao radnike i v.d. direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka.

Povodom komenatara na snimak njegovog nedavnog razgovora sa Drobnjakom i izvođačima kod tunela Lipak na obilaznici oko Beograda, Momirović je za Tanjug rekao da tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nije vređao ni radnike, ni Drobnjaka.

"Prvo, ja uopšte nisam komunicirao sa radnicima. Pričao sam sa izvođačima koji nisu uopšte u tom trenutku plaćali naše podizvođače. Drugo, nisam nikoga vređao i ponižavao, ja sam zaista samo opsovao više puta", rekao je Momirović.

Kaže da ne bi psovao da je znao da su kamere uključene i navodi da svi nekada opsujemo.

"Naročito me pogodila priča da sam vređao direktora Drobnjaka. Direktor Drobnjak je 15 godina ovde i ja to jako poštujem. On je čovek koji je jako sposoban, ne bi bio tu da nije i dobar inženjer i dobar menadžer", navodi Momirović.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Изградња Србије (@izgradnjasrbije)

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.