Izvor: Radio 021, 08.Nov.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Minaqua" uskoro nudi i plivanje u mineralizovanoj termalnoj vodi

"Minaqua" će uskoro u svoju ponudu uključiti i savremeni spa centar, modernog sadržaja, sa mineralizovanom termalnom vodom, kontrolisane temperature i vlage vazduha.

Wellness ponudu u "Minaqua spa centru" čine ženska i muška saune, hammam, bazen, hidromasaže i fitness.

Mineralizovana termalna voda, koja se nalazi u bazenu spa centra, dolazi sa dubine od 193 metara i izvire na temperaturi od 27°C. Jedina je voda na ovim prostorima bogata jodom. Kao takva, predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prirodan izvor joda. Njen dragoceni mineralni sastav pomaže u tretiranju osetljive kože i znakova starenja.

Sadržaj joda je upravo ono što Minakvu čini sličnom morskoj vodi. Koncentracija soli u vodi približno je jednaka onoj u morskoj vodi, osvežava, jača mišiće, stimuliše rad srca i cirkulaciju, tonifikuje kožu i čini je glatkom, opušta i dobar je lek protiv stresa.

Sa samo 30 minuta plivanja dnevno pozitivno utičete na srce, pluća, smanjujete nivo stresa, poboljšava se san i blagotvorno deluje kod obolelih od astme. Takođe, plivanje u termalnoj vodi oslobađa endorfin – hormon sreće.

"Minaqua spa centar" se nalazi na Futoškom putu 93b i prostire se na 900 metara kvadratnih u okviru fabrike "Minaqua" (ulaz preko puta parkinga Univerexporta).



Autor: Zakupljen prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.