Miloš Jovanović preuzeo upravljanje DSS-om

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Jovanović preuzeo upravljanje DSS-om

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin preneo je Milošu Jovanoviću ovlašćenja vršioca dužnosti predsednika DSS.

"Na sednici Glavnog odbora, u subotu, 24. decembra, prvoj kojom će predsedavati Miloš Jovanović, donećemo konačnu odluku o učešću i našem kandidatu na predsedničkim izborima i obavićemo raspravu o položaju i delovanju DSS, koja će predstavljati putokaz za donošenje daljih odluka", navedeno je u saopštenju DSS.

U pismu Dragana Maršićanina upućenom članovima DSS navodi se da će Miloš Jovanović kao v.d. predsednika upravljati strankom do izborne skupštine.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.