Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2022, 13:21

Milena i Igor godinu dana žive u centru Novog Sada, deca od starta upoznata sa njihovom vezom

Milena Popović Ivanović i Igor Jurić obelodanili su vezu, koja traje dve godine.
Igor Jurić i udovica Olivera Ivanovića duže od godinu dana žive zajedno, kaže izvor. Igor je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima, piše Kurir.
Poslednjih godinu dana žive zajedno u centru Novog Sada, kod Spensa.
– Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere – otkriva izvor.
Milena Ivanović sinoć je obajvila zajedničku fotografiju sa Igorom Jurićem uz komentar “ljubav”.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Milena Ivanović Popović (@milena_bogdan)


Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.
Igor Jurić je osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.
Igor Jurić i udovica Olivera Ivanovića 2 godine krili vezu? Milena slala tajne signale na mrežama

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.