Izvor: Radio 021, 24.Feb.2021, 14:37

Mikstejp u kom se sve meša - fuzija žanrova u novom Presluškivanju

U novom izdanju Presluškivanja, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 baviće se fuzijom muzičkih žanrova koji se savršeno uklapaju.

Agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević za vas će birati pesme koje u sebi sadrže više od jednog žanra - sve kombinacije su dozvoljene, od repa i roka, pa do panka i popa.

U pravljenju ovog jedinstvenog mikstejpa, kao i uvek, agentima će pomoći doušnici. Još uvek je otvoren poziv za nove agente >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << saradnike koji se mogu javiti i poručiti pesmu koja se uklapa u ovaj profil.

Presluškivanje se premijerno emituje petkom u 20h na Radiju 021 (stream je OVDE), subotom stiže u onlajn izdanju, a radijska repriza je nedeljom u podne na 92.2 MHz.

Sve novosti u vezi sa špijunskom misijom ekipe Radija 021 pratite na Fejsbuk, Tviter i Instagram stranicama Presluškivanja.

Dok se krčka nova emisija, poslušajte poslednje u nizu Presluškivanje u našoj produkciji, a na temu najboljih radijskih numera.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.