Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Bez policije nema rušenja nelegalnog objekta na Kopaoniku

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović ponovila je da bespravno izgrađeni objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku ne može biti ozakonjen, kao i da rušenja neće biti bez asistencije policije.

"Bez višednevne i 24-časovne asistencije policije nećemo krenuti u rušenje ovog objekta. Ne želim da iko bude napadnut, ni od ljudi ni od mašina", rekla je Mihajlović za "Blic".

Ona je kazala da su sva rešenja o rušenju doneta i da su pravosnažna, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da objekat ne može biti ozakonjen.

Bespravni objekat od više od 1.000 kvadrata izgrađen je u nacionalnom parku i u neposrednoj blizini administrativne linije sa Kosovom.

Uklanjanje bespravnog objekta trebalo je da bude 7. avgusta prošle godine, ali je odloženo jer nije obezbeđena asistencija policije.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Bez policije NEMA RUŠENJA na Kopaoniku

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019

Ministarka građevinarstva Srbije Zorana Mihajlović ponovila je da bespravno izgrađeni objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku ne može biti ozakonjen, kao i da rušenja neće biti bez asistencije policije...Foto: MONDO/Predrag Vujić.."Bez višednevne i 24-časovne asistencije policije nećemo krenuti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.