Izvor: Luftika.rs, 26.Apr.2021, 10:29

Mića Megatrend se osećao kao kuče, a zapravo je obična keretina

Kada se u javnosti pojavilo svedočanstvo Miće Jovanovića, osnivača Univerziteta Megatrend, o tome kako su na žurkama Dragana Markovića Palme podvođene žene i devojke, lokalnim i republičkim funkcionerima, misao koja je prošla kroz glavu svakom normalnom čoveku koji zna išta o Mići Megatrendu može se staviti u par jednostavnih reči – dokle smo stigli kad nam Mića Megatrend drži moralne lekcije i šta se valja iza ovog brda.
Jer iza svakog od ovih brada se uvek nešto valja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Mića nas nije pustio da dugo živimo u neizvesnosti. Ni 48 sati od prvog objavljivanja njegovog svedočenja, Mića se našao u studiju televizije Pink i pred Palmom i milionskim auditorijumom “korigovao” je svoju izjavu te se ponudio da bude svedok odbrane Dragana Markovića Palme.
Mića kaže da je samo bio ljut na Palmu i da je sve što je rekao zapravo isprovocirao novinar portala Nova.rs. Sada tvrdi da je rekao funkcioner Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio devojke samo zato što je bio ljut na njega zbog događaja koju su se odigrali pre 11 godina. Jovanović je rekao da se, kada je govorio za Nova.rs, izleteo oko nekih stvari, pa na Pinku rešio da ispriča novu verziju priče.
„Bio sam na desetak proslava koje je organizovao Palma i gotovo uvek su se dešavale iste scene – nakon fajronta bi odabrana ekipa odlazila u sobe sa devojkama koje je Palma dovodio. Čak sam prisustovao i sceni kad je jedan bivši ministar, visoki funkcioner SPS-a, tražio od Palme da mu rasporedi pevačicu benda koji je svirao u njegovom omiljenom klubu ‘Tigar’“, rekao je Mića Jovanović, onaj Mića kog smo čuli pre dva dana.
Taj isti Mića se prisetio i Palmine rođendanske proslave.
„To je bilo početkom maja, pre desetak godina. Ja sam tada došao iz Francuske samo zbog tog poziva. Ponovo su identične stvari počele da se događaju i opet sam morao da napustim proslavu. Tada je, paralelno, priredio i opšte narodno veselje, pošto je na raspolaganju imao dve sale za proslave. U prvoj sali su se nalazili radnici, seljaci i drugi službenici. U jednom trenutku bi se rukovodstvo podiglo tri ili četiri stepenika naviše, gde se nalazio jedan ‘harmonika zid’ i posle toga još jedan zid iza kojeg je bio taj njegov specijalni prostor. Tu niko nije mogao ni da ih vidi, niti da ih čuje. Takođe, tu je postojao jedan poseban izlaz koji kroz hodnik vodi na prvi sprat gde se nalaze sobe kao u kupleraju. I ponovo je Palma razvrstavao devojke i ponovo su bile u pitanju ženske osobe koje nisu bile starije od 20 godina“.
Međutim, Mića danas je sasvim drugi Mića. U emisji “Hit tvit” pred Palmom, Jovanović je počeo da objašnjava ono što je o žukama u Jagodini prethodno ispričao.
“Dakle, za rođendan, sad se ispravljam, nije bilo nikakve žurke. To je bila moja pretpostavka da onaj after parti, obično se desi pa tu budu žurke. I sada moram još nešto da kažem, jeste da su tu bile devojke i službenice, ali tu ničeg lascivnog nije bilo. Žurke koje sam ja četvrtkom pravio na Megatrend Univerzitetu su bile potpuno iste, bez ikakve lascivnosti.”
Kako kaže, sve što je ispričao pre dva dana bilo je u besu jer je Palma zbog protokola učinio da se oseća kao kuče.
“Kada sam silazio sa tog posebnog dela i kao kuče bio odbačen, onda je Tadić oteo mikrofon od mog partijskog druga Ivice Dačića i napravio skandal od pevanja. Moram da se korigujem, bio sam jako ljut. Ako će gospodin Palma da prihvati jedno drugarsko izvinjenje, ja se javno izvinjavam, malo sam preterao. Ali jeste da su tu bile i devojke i žene, međutim, tu nije bilo niti podvođenja niti bilo čega lascivnog. Ja se dobrovoljno i javno prijavljujem da budem svedok odbrane na suđenju gospodinu Palmi”, izjavio je Jovanović.
Celu priču o podvođenju u Jagodini, pokrenula je pre dve nedelje Marinika Tepić kada je u svojoj prvoj izjavi navela da ima dokaze da u Jagodini žene dobijaju posebne telefone za druženje, a od toga koliko se “dobro druže” zavisi im posao u javnim preduzećima, u gradu u kom gazduje Dragan Marković Palma.
Pre 8 dana Marinika Tepić je prikazala i anonimno svedočenje o tome šta se zaista događalo u hotelima u Jagodini i Končarevu. Anonimni svedok ispričao je da je Dragan Marković Palma organizovao žurke sa devojčicama od 15 do 18 godina, koje su napijane i podvođene moćnicima.
Palma se brani napadima na Tepić i Đilasa, ali i različitim izjavama pokazuje da neće otići bez borbe i da ima čime da ucenjuje različite aktere na vladajućoj političkoj sceni pa čak i naprednjake govoreći da on mnogo toga zna.
Palma poručio da zna za brojne tajne političara, izlajao detalje o smrti na naplatnoj rampi Doljevac

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.