Đukić: Razvojna banka Vojvodine dobila saglasnost NBS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2010, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Razvojna banka Vojvodine dobila saglasnost NBS

NOVI SAD - Metals banka će za desetak dana na svojoj Skupštini biti preimenovana u Razvojnu banku Vojvodine, najavio je za Radio Novi Sad pokrajinski sekretar za finansije Jovica Đukić.

Nakon što je Vojvodina platila 3,5 milijardi privatizacionih dinara i formalno postala većinski vlasnik Metals banke sa 61,9 odsto kapitala Metals banka biće preimenovana u Razvojnu banku Vojvodine i poslovaće kao komercijalna banka sa jakim razvojnim aspektom, na celoj teritoriji Srbije.

Prilog novinara Radio Novog Sada Đura Vukelića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metals banka sledeće nedelje postaje Razvojna banka Vojvodine

Izvor: Press, 22.Apr.2010

Metals banka će sledeće nedelje, na skupštini zakazanoj za četvrtak, biti preimenovana u Razvojnu banku Vojvodine, najavio je pokrajinski sekretar za finansije Jovica Đukić .Nakon što je Vojvodina platila 3,5 milijardi dinara i formalno postala većinski...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.