Meštani Ledinaca: Nećemo dozvoliti da Ogulinac bude sahranjen u selu!

Izvor: Press, 03.Avg.2010, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštani Ledinaca: Nećemo dozvoliti da Ogulinac bude sahranjen u selu!

Meštani Starih Ledinaca kod Novog Sada poručili su da neće dozvoliti da se Mladen Ogulinac (52) koji je silovao i ubio devojčicu Mariju Jovanović sahrani u njihovom selu!
Ogulinac je preminuo u utorak ujutru u zatvorskoj bolnici, najverovatnije od infarkta, na dan kada bi mala Marija proslavila osmi rođendan! Nakon obdukcije u Institutu za sudsku medicinu u Beogradu, telo bi trebalo da preuzme njegova porodica. Međutim i dalje je neizvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada će i gde Ogulinac biti sahranjen.
- Nećemo dozvoliti da monstrum bude sahranjen u Starim Ledincima. Ubio je nedužno dete. Zavio je selo u crno! Pokrenuli smo inicijativu da mu se sruši kuća - pričaju ogorčeni meštani.
Uprava za izvršenje krivičnih sankcija potvrdila je juče da je Ogulinac preminuo u zatvorskoj bolnici u Beogradu. Na osnovu prvih nezvaničnih rezultata obdukcije, smrt je nastupila u snu od infarkta.
- Pacijent koji je delio sobu sa Ogulincem, juče ujutro je pozvao komandira, a dežurni lekar je smrt konstatovao u 5.20 sati. Telo je bilo na obdukciji, a istražni sudija će prve rezultate imati za sedam do deset dana - kažu u upravi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.