Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2022, 18:16

Mesecima tukli maloletnu snaju dok se nije ugušila u krvi, policiji prijavili da je pala s merdevina

Nevenčani supružnici A.A.(33) i E.R. (34), iz Smederevske Palanke, uhapšeni su zbog nasilja u porodici sa smrtnim ishodom.
Uhapšeni su 30. decembra prijavili da je njihova maloletna snaja M.K. pala sa merdevina nastradala. Na mesto događaja tada su pored lekara izašli i policajci i kako im je sve delovalo sumnjivo o slučaju je obavešteno i Više tužilaštvo u Smederevu koje je naložilo obdukciju tela nastradale.
Kako saznajemo obdukcija je pokazala da je M.K. mesecima trpela >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << strašno fizičko zlostavljanje i da se kobnog dana ugušila kada je zbog batina počela da povraća krv.
Više tužilaštvo u Smederevu je naložilo istragu koja je utvrdila da su supružnici mesecima tukli M.K. zbog čega su odmah uhapšeni i njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.
Izvor: novosti.rs
Imala sam 28 kada me je muž polio benzinom i pokušao da zapali

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

PRETUKLI SNAJU NA SMRT Mlada žena preminula od posledica zlostavljanja, uhapšeni supružnici iz Smederevske Palanke

Izvor: Blic, 04.Jan.2022

Nevenčani supružnici A. A. (33) i E. R. (34), iz Smederevske Palanke, uhapšeni su zbog nasilja u porodici sa smrtnim ishodom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.