Izvor: Radio 021, 25.Feb.2021, 10:04

Mesec dana pritvora osumnjičenima za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog

Sudija za prethodni postupak odredio je mesec dana pritvora svim mladićima osumnjičenim za prebijanje mladića ispred lokala u Ulici Laze Telečkog, koja se dogodila u subotu oko 18 časova.

Osmočlana grupa osumnjičena za napad u kojem su D.M. iz Vajske i N.Š. iz Čuruga zadobili teške povrede, a M.P. lakše saslušana je prethodno u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Trojici osumnjičenih za pokušaj ubistva, L.M. V.S. i M.B, pritvor je određen da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << boravkom na slobodi ne bi mogli da utiču na svedoke, uznemirenja javnosti i bojazni da bi boravkom na slobodi mogli da ponove krivično delo.

Preostala petorica, S.V., M.M., N.D. M.M. i M.B, sumnjiče se za nasilničko ponašanje, a njima je pritvor određen da ne bi mogli da utiču na svedoke i zbog opasnost od ponavljanja krivičnog dela.

Podsećamo, krvavu tuču u centru Novog Sada zabeležile su kamere video-nadzora, a snimak se ubrzo pojavio na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako nekoliko mladića napada momke koji izlaze iz lokala. Napadači ih udaraju, šutiraju, ubadaju nožem, a u jednom trenutku i skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu. Više o tome OVDE.

Autor: 021.rs, Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.