Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2021, 14:34

Mega car: Iste večeri zatečen na 2 žurke, malo mu bila jedna prijava, pa dobio dve

Komunalna milicija Niša je tokom vikenda primila 26 prijava građana za remećenje kućnog reda u stambenim zgradama.
Milan Ðorđević iz niške Komunalne milicije izjavio je danas za RTS da je izdato ukupno 15 prekršajnih naloga za kršenje kućnog reda u stambenim zgradama, sedam prekršajnih naloga je izdato za nepridržavanje ličnih mera zaštite, odnosno za nenošenje maski, tri prekršajna naloga za organizovanje okupljanja više od pet lica u zatvorenom prostoru i jedan prekršajni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nalog je izdat za nepostupanje po naređenju komunalnog milicionara.
Ðorđević je naveo da su se ugostiteljski objekti pridržavali mera.
Potvrdio je da je u petak jedna osoba zatečena na dve različite žurke.
– Nije mu bilo dovoljno što je sankcionisan prilikom postupanja na jednoj lokaciji, već se odmah nakon toga preselio na drugu lokaciju, gde smo takođe postupali i tu je sankcionisan izdavanjem prekršajnog naloga – istakao je Ðorđević.
Izvor: Telegraf.rs
Tajna kafana novosadskih političara radi do zore, terevenke uz tamburaše, glumice, medicinske sestre…

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za vikend u Nišu napisano 14 kazni zbog kršenja mera, jedna osoba uhvaćena na 2 žurke iste večeri

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021

Niški komunalni policajci napisali su proteklog vikenda 7 prijava građanima koji nisu nosili maske i 3 prijave za okupljanje više od 5 ljudi u zatvorenom prostoru, dok su republički inspektori izrekli 4 kazne u pojačanoj kontroli - podaci su koje su saopštili načelnik Milan Đorđević za RTS...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.