Izvor: Radio 021, 12.Jun.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni festival vina "Interfest" od sutra na Trgu slobode

Međunarodni festival vina "Interfest", 16. po redu, počeće sutra, 13. juna na Trgu slobode i trajaće do 15. juna.

Učešće na Intefestu najavilo je više od 100 vinarija sa svojim najboljim proizvodima. Posetioci festivala imaće priliku da probaju vrhunska vina, ali i da nauče mnogo toga o načinu uzgajanja vinove loze, različitim vrstama vina, kako da prepoznaju kvalitet ovog pića, kako da uživaju u njemu uz odgovarajuću hranu...

Deo programa Interfesta su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i delikatesi sa ovog područja, kao i muzički program koji je kombinacija lokalne tradicije tamburaša sa zvukom džeza, regea, evergin melodija.

"Još od 2004. godine promovišemo vino kao izvor uživanja, ali i kao važan privredni i turistički proizvod. Festival povezuje vrhunsko piće sa kvalitetnom hranom iz Vojvodine odnosno iz Srbije, spaja vino sa kulturnom i turističkom ponudom. Zato je Interfest važan ne samo za proizvođače vina, već i za gastronome, ugostitelje, trgovce, turističke radnike, za grad Novi Sad i ceo region", kaže pokretač Interfesta Nataša Budisavljević Radišić.

Program će se odvijati od 19 časova do ponoći.

Program ovogodišnjeg Interfesta možete pronaći OVDE.

Interfest je prvi međunarodni skup vinara koji je organizovan u Srbiji. Od 2004. godine do danas okupio je više od 200.000 posetilaca i vinske kuće iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Grčke, Rumunije, Mađarske, Austrije, Italije, Francuske i drugih zemalja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Međunarodni festival vina "Interfest" od danas do subote na Trgu slobode

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2019, 07:57

Međunarodni festival vina "Interfest", 16. po redu, počinje danas, 13. juna, na Trgu slobode i trajaće do subote, 15. juna...Učešće na Intefestu najavilo je više od 100 vinarija. Posetioci festivala imaće priliku da probaju vrhunska vina, ali i da nauče mnogo toga o načinu uzgajanja vinove...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.