Izvor: Luftika.rs, 15.Jun.2022, 16:21

Medicinska sestra usvojila sina pokojne pacijentkinje i odgaja ga kao svoje dete (VIDEO)

Divna medicinska sestra usvojila je sina svoje pokojne pacijentkinje kada je imao 8 godina i odgaja ga kao svoje vlastito dete. Za mnoge medicinske sestre se kaže da su anđeli u ljudskom obliku, a to se pokazalo tačnim u slučaju onkološke sestre Tricie Seaman koja je uveliko uticala na živote svojih pacijenata.
Kada je umiruća pacijentkinja Trish Somers prvi put stupila u kontakt s medicinskom sestrom Seaman pre osam godina u bolnici u Harrisburgu, osetila je saosećanje i milost koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je medicinska sestra imala.
– Pre nego što je išta rekla, osetila sam utehu. Bilo je gotovo kao da je neko stavio toplo ćebe na mene – rekla je Trish.
Govoreći o njihovoj povezanosti, Trish je rekla:
– Nikad pre nisam osetila nešto slično niti bilo kakvu drugu povezanost s bilo kim drugim.
To je razlog zašto je naziva anđelom. Tragično, Somers je saznala da je njen rak u terminalnoj fazi i bila je zabrinuta jer je bila samohrana majka 8-godišnjeg sina Wesleyja.
Prisećajući se vremena kada je Trishi objavila vest o dijagnozi raka, ona ju je upitala: “Možeš li uzeti mog sina? Hoćeš li ga odgajati ako umrem?” Njihova situacija naterala ih je da se zbliže, a njen suprug i porodica pristali su odgajati Wesleyja kao vlastitog sina. Ubrzo je Trish preminula i od tada je prošlo osam godina.

Sada Wesley ima 16 godina. Majka mu je pre smrti kupila poklone za kasnije otvaranje, a nedavno je to bio i privezak za ključeve, za vreme kada će dobiti svoj prvi auto.
Timski rad medicinske sestre i pacijenata se isplatio i Wesleya porodica odgaja kao pravog učenika i voljenog sina.
– Mislim da je to bila jedina stvar koju je mogla smisliti da učini. I svakodnevno sam zahvalan što je donela tu odluku – rekao je Wesley.
– On je izuzetan. Ali najvažnije je da ima tako divno srce – rekla je Seaman.
Izvor: kd1nfo.net
Najpožrtvovanija mama u Srbiji usvojila 2 dečaka koje niko drugi nije hteo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.