Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2022, 17:22

Maza i Lunja iz Bosne osvojili društvene mreže i podsetili nas na pravu ljubav (FOTO)

Stara izreka kaže da je čovek čoveku vuk, ali životinjska ljubav ne zna za granice. Nije bitno da li neko dolazi iz fine kuće, a drugi sa ulice, bitne su samo emocije i simpatija na prvi pogled.
Upravo nam ovakva romantična priča stiže iz mesta Stolac u Bosni i Hercegovini, koja predstavlja živu verziju čuvenog Diznijevog crtaća o „Mazi i Lunji“.

Dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << psa, Bela i njen drugar, lokalna lutalica, postali su pravi hit na društvenim mrežama, nakon što su lokalci iz ovog mesta fotografisali njihovu romantičnu šetnju.
Lunja iz Stolca je pravi džentlmen starog kova Naime, Bela koja je imala ogrlicu i povodac, prošetala je ulicama ovog grada tako što ju je njen dragi vodio i to tako što je držao povodac u ustima, baš kao pravi džentlmen koji nije dao da njegova draga ima smetnji tokom zajedničke šetnje.
Fotografija zaljubljenog para je prvo završila na Tviteru, da bi nakon toga, ista fotografija bila objavljena na Fejsbuku i Instagramu. Iako je postojalo nekoliko scenarija, na kraju se oglasio i Belin vlasnik, koji je ispričao pozadinu odnosa Maze i Lunje iz Stolca.
„Skoro svaki dan pustimo Bellu da prošeta po čaršiji. Ona je vakcinisana i sterilisana, pa se ne sekiramo puno. Nakon što malo prošeta vrati se kući. Juče ju je pustila mama, ali joj nije skinula povodac. Bella je otišla svom prijatelju, inače sinu od kuje koja je kod nas na Gorici, koji je jedini iz legla ostao na ulici. Sad je jasno da su njih dvoje par. Jasno je koliko uživaju jedno u drugome. Ovo vodanje je kao da se drže za ruke. Bellu je ispratio kući. Momak joj je još uvek na ulici.“, napisao je Demir Mahmutčehajić, a prenosi Blic.
Prelepa slika ljubavi ujedinila region Sve je krenulo od Instagrama, gde je Saša Mustapić objavio fotografu uz komentar „A čovek bi čoveku podnapeo“ (sapleo). Ubrzo nakon toga, slika je završila i na Tviteru, gde korisnici isto nisu štedeli reči divljenja za Mazu, odnosno, Belu i Lunju iz Stolca.
Ovo je slika iz Stoca. Ako sam dobro shvatio priču, ovaj pas što ima lanac je vlasnički pas i njega gazda pusti da izađe u čaršiju kako bi se našao sa svojim vjernim drugom lutalicom koji ga ovako uzme za povodac i njih dvoje se tako šetaju gradom i fino im je 😊 pic.twitter.com/A6XKzYFXmh
— 👑 numero uno el grande babo (@esadtheblond) May 23, 2022

„Ovo je slika iz Stoca. Ako sam dobro shvatio priču, ovaj pas što ima lanac je vlasnički pas i njega gazda pusti da izađe u čaršiju kako bi se našao sa svojim vernim drugom lutalicom koji ga ovako uzme za povodac i njih dvoje se tako šetaju gradom i fino im je „, napisao je ovaj tviteraš, nakon čega je fotografija podeljena više od 240 puta.
Usledili su i brojni komentari na društvenim mrežama:
– Odavno ništa slađe nisam vidjela – napisala je jedna korisnica Fejsbuka.
– Ma udajte Bellu. i dovedite mladoženju kući – napisala je druga.
– A zašto i verni drug lutalica ne dobije dom, pa da drugari budu uvek zajedno? – prokomentarisala je situaciju jedna Tviterašica.
Mi se nadamo da će se to zaista desiti, jer je Lunja iz Stolca svojim džentlmenskim činom to svakako zaslužio.
Izvor: Blic
Mali jazavičar Leo umro spasavajući devojčicu (11), Pančevci mu digli spomenik u znak večne zahvalnosti

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.