Izvor: PRObjave.com, 01.Mar.2010, 04:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić počeo Dunavski kup pobedom

Branislav Matić iz novosadskog Fanatika, pobedio je u prvoj trci najvećeg domaćeg takmičenja amatera, mastersa i rekreativaca "Dunavskog kupa".

Trijumfovao je u ciklo krosu na stazi kod Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, prešavši 16,2 km (krug 1,8 km) za 32,10 minuta. Ovo mu je druga pobeda u sezoni, slavio je i u prvoj trci "Novogodišnjeg kupa" u ciklo krosu u januaru u Novom Sadu. U generalnom plasmanu ovog takmičenja, koje je imalo tri trke, osvojio je treće mesto.

U konkurenciji 21 takmičara iz novosadskih klubova Fanatik, Elit, Ris sajkling, Velo i Vojvodina, kao i Šida, drugo mesto u vremenu 33,45 minuta pripalo je Dejanu Jojkiću (individualac), dok je treći stigao Milovan Grujičić iz novosadske Vojvodine u vremenu 33,58 minuta. Četvrto i peto mesto osvojili su Ivan Davosir (Fanatik) sa vremenom 34,33 i Slobodan Radovanović iz Šida sa vremenom 35,41 minut.

- Svim biciklistima ova trka bila je poslednja provera pred Šampionat Srbije za masterse, amatere i poletarce koji će se održati u Novom Sadu 7. marta u oganizaciji BS Srbije i kluba Elit – istakao je direktor i osnivač Dunavskog kupa Tibor Tarjan. – Vreme nam je išlo na ruku, prohladno i oblačno, ali suvo, pa je bilo i gledalaca duž staze na Sunčanom keju.

Druga trka Dunavskog kupa održaće se, takođe u ciklo krosu, 14. marta na istoj stazi, a treća (kružna, drumska), na Novosadskom sajmu zakazana je za 25. april.
Dunavski kup

Novi Sad
Tel: ++381 (0)64 11 484 76
Email: office@danubecup.org
Web: www.danubecup.org

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Matić počeo Dunavski kup pobedom

Izvor: B92, 28.Feb.2010, 23:15

Branislav Matić iz novosadskog Fanatika, pobedio je u prvoj trci "Dunavskog kupa", najvećeg takmičenja amatera, mastersa i rekreativaca. ..Matić je trijumfovao je u ciklo krosu na stazi kod Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, prešavši 16,2 kilometara (krug 1,8 km) za 32 minuta i deset sekundi....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.