Maskenbal za mališane iz Sigurne kuće

Izvor: Novine novosadske, 04.Jan.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskenbal za mališane iz Sigurne kuće

klizaliste-strandDrugi humanitarni maskenbal ove zime posvećen mališanima iz Sigurne dečje kuće u Novom Sadu biće održan na otvorenom klizalištu na Štrandu u nedelju 6. januara od 16 do 18 časova. Ulaznice i iznajmljivanje klizaljki u tom terminu se >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << neće naplaćivati, a građane iz JKP “Gradskog zelenila” pozivaju da se i ovog puta odazovu u što većem broju i donesu slatkiše i igračke kao poklone mališanima iz ove ustanove. Oni koji budu imali najmaštovitije maske biće nagrađeni poklonima iz „Benetona“, svi posetioci biće počašćeni „Makval“ čajevima, a u programu će nastupiti i takmičarke Klizačkog kluba „Vojvodina“.
Novogodišnje i božićne paketiće sastavljene od poklona koje su priložili građani tokom maskenbala 24. decembra i 6. januara JKP „Gradsko zelenilo“ će uručiti deci iz Sigurne dečje kuće krajem sledeće nedelje, o čemu će mediji biti blagovremeno obavešteni.
NNS

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Sutra humanitarni maskenbal na Štrandu

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2013, 15:48

Drugi humanitarni maskenbal ove zime na klizalištu na Štrandu biće održan u nedelju 6. januara od 16 do 18 časova.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.