Izvor: Luftika.rs, 04.Jul.2020, 15:17

Maske obavezne i na pijacama u Novom Sadu

Na osnovu naredbe Kriznog štaba Grada Novog Sada od subote, 4. jula na svim pijačnim prostorima kao i vašarištu Najlon, obavezno je nošenje maske za posetioce, prodavce i zaposlene u JKP „Tržnica“, saopštilo je to preduzeće, a preneo 021.
Kako navode, ograničava se broj posetilaca po površini pijace, te će ista, ako se ukaže potreba biti privremeno zatvorena dok se broj ne dovede u normalu.
„Apelujemo na sve korisnike naših usluga da sprovode sve propisane mere radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sprečavanja širenja infekcije COVID-19. U nadi da će se poštovati i neće se morati primenjivati represivne mere radi zdravlja svih nas, unapred se zahvaljujemo svim korisnicima naših usluga“, kažu u „Tržnici“.
Gradska vlast je donela niz naredbi koje se tiču sprečavanja širenja virusa korona. Jedna od njih je da su maske obavezne u zatvorenim prostorima, kao i na većini otvorenih javnih površina.
Alpski prodavac sireva koji obožava Novosađane

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.