Izvor: Radio 021, 03.Apr.2020, 12:54

Marketi Univerexport u subotu otvoreni za starije građane umesto u nedelju

Marketi Univerexport i Trgopromet u subotu i nedelju prilagođavaju svoje radno vreme novim merama Vlade.

Nedelja je za sve prodavnice neredni dan, dok je kupovina za građane starije od 65 godina sa nedelje ujutru pomerena na subotu ujutru, od 4 do 7 časova.

Za one radnje koje su namenjene kupovini za potrošače iznad 65 godina, radno vreme u subotu za sve ostale potrošače počinje u 8 časova, zbog neophodne i obavezne definfekzije radnji koja se vrši >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 7 do 8 časova. Ulazak osobama mlađim od 65 godina u prodavnice je zabranjen do 8 časova ujutru. Subotnji radni dan se završava u 12 časova.

Radno vreme za subotu za ostale prodavnice (koje nisu na spisku otvorenih za starije od 65 godina) počinje u 7 časova ujutru, a završava se u 12 časova.

Izmene radnog vremena se mogu pratiti na sajtovima OVDE i OVDE, gde je takođe i spisak 83 prodavnice koje će ove subote biti na usluzi građanima starijim od 65 godina.

Kao i do sada, apeluje se na držanje rastojanja i na pridržavanje ostalih zdravstveno bezbednosnih mera.

"Cilj naše kompanije, pored obezbeđivanja kontinuiteta nabavke i prodaje robe jeste bezbedna kupovina, ali ispred svega i pre svega, bezbednost naših zaposlenih koji su naši istinski heroji. Maske, definfekciona sredstva, barijere na kasama, nalepnice na podu koje komuniciraju rastojanje, interni razglas u radnjama, sve je u skladu sa pravilima o bezbednosti, a sam stepen higijene u radnjama je podignut na najveći mogući nivo", poručuju u Univerexport grupi.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.