Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2022, 15:18

Marina je bila Vladimirova majka od 7. godine, a onda mu se ušunjala u krevet i ostavila muža sa 5-oro dece

Iako nije prvi put da se maćeha ili očuh upuste u vezu sa decom svojih partnera, to ovakve veze nikako ne opravdava niti ih čini manje bolnim za onoga ko je prevaren. I od strane svog deteta i od partnerke koja se u konkretnom slučaju tokom noći iskradala iz postelje i odlazila kod posinka na seks.
Odgajala ga kao majka od 7. godine Naime, kako prenose mediji, ruska influencerka Marina Balmaševa (37) započela je vezu sa svojim posinkom (23) kada je on bio na studentskim praznicima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u ovom trenutku očekuju drugo dete.
Ona je Vladimira, sina svog dugogodišnjeg partnera odgajala od njegove sedme godine. Oca Alekseja ( 47) je ostavila, kako je rečeno, kada je Vladimir bio student a od kada tačno traje njihova veza, ova dama nije otkrila.








View this post on Instagram


















A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva)


Ono što se zna jeste da je Vladimira ostavila samog s petoro usvojene dece.
– Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. Saznali smo za novu trudnoću na nasipu u Sukhumiju (crnomorsko letovalište) – piše influenserka nedavno objavljujući da je po drugi put trudna sa posinkom.
Ne moram da uvijam stidne dlačice za svog mladog muža – Toliko ljudi mi govori da se našminkam, da stavim veštačke trepavice i da uvijem stidne dlačice – za svog mladog muža. Ali postoji jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom, kožom koja visi i zbog mog karaktera. I ne želim da se pravim da sam bolja nego što jesam – napisala je.








View this post on Instagram


















A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva)


Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da njihov brak završi razvodom.
Nije ih bilo sramota da imaju seks dok sam u kući Njen bivši Aleksej, s kojim je bila 13 godina u braku, ogorčeno je rekao novinarima:
– Ona je zavela mog sina – pre nje nije imao devojku. Nije ih bilo sramota da imaju polne odnose dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije u pitanju moj sin – izjavio je za Daily Star.
– Došla bi u krevet našeg sina tokom noći dok bih ja spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo – izjavio je Marinin bivši muž i Vladimirov otac Aleksej.
 








View this post on Instagram


















A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva)


Izvor: zena.blic.rs
Georginu je nakon rođenja trojki ostavio muž. Sada žive od socijalne pomoći u 10 kvadrata

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.