Инвестиција вредна милион евра: Отворен дистрибутивни центар Црвеног крста у сарадњи са „Marera Properties“ (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 13:10

Инвестиција вредна милион евра: Отворен дистрибутивни центар Црвеног крста у сарадњи са „Marera Properties“ (ВИДЕО)

У Новом Саду данас је свечано отворен дистрибутивни центар Црвеног крста Новог Сада, који се налази у Индустријском парку „Победа“ којим располаже компанија „Marera Properties“.
Поменута компанија реновирала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је просторије и уступила их новосадском Црвеном крсту на коришћење у периоду од 10 година, а вредност тог геста процењена је на милион евра.
„Данас отварамо Дистрибутивни центар Црвеног крста. Изузетно важна инвестиција. Могу само да се захвалим компанији марера пропертис на 10 година простора који ће Црвени крст моћи да користи. Магацински простор од 1.600 квадратних метара – нама пуно значи то, Црвеном крсту пуно значи то и драго ми је што на овај начин показујете да сте друштвено одговорна компанија и имате припадност граду у којем послујете“, рекао је градоначелник Новог Сада Милан Ђурић на свечаном отварању овог објекта.
Градоначелник је истакао и да Град Нови Сад помаже Црвеном крсту са 70 милиона динара на годишњем нивоу, те да пола од тих средстава иде за Народну кухињу. Остатак, како каже Ђурић, користи се за помоћ младим људима, деци, али и најстаријим суграђанима. Фото: Градске инфо „Оно што ће бити овде јесу пакети, помоћ коју ови млади волонтери испоручују даље. Огрев смо делили прошле године, и овде године ћемо. Црвени крст нам је преко потребан, и имаће просторије у којима ће радити далеко квалитетније него у претходном периоду“, закључио је градоначелник.
Компанија „Marera Properties“ у Новом Саду до сада је уложила преко 30 милиона евра. Та инвестиција, тврди градоначелник, показује да су препознали Нови Сад као повољну средину и окружење за рад, привреду и запошљавање суграђана. Испред Црвеног крста на свечаном отварању обратио се секретар те организације Драган Лазић.
„У овај магацински простор смо ушли у децембру 2020. године, када је компанија кренула да реновира простор и врши адаптацију и реконструкцију у складу са највишим стандардима. Већ је из овог простора изашло преко 2 милиона килограма хуманитарне помоћи крајњим корисницима“, рекао је, између осталог Лазић, и истакао захвалност према Граду и компанији „Marera Properties“.
У има компаније „Marera Properties“ обратио се председник Управног одбора Такис Таусханис, који је истакао да нове просторије имају све што једној организацији треба за неометано и лако функционисање. „Ово је само један од серије иницијатива компаније, чији је циљ помоћ економски ускраћеним и онима којима је помоћ најпотребнија“, рекао је Таусханис, између осталог.
„Marera Properties“ је компанија за инвестирање у некретнине и бави се аквизицијом, развојем и изнајмљивањем некретнина комерцијалне намене.
Новосађани пре 40 година направили један од првих кућних рачунара у региону – прича о ЕТ 188 (ФОТО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Инвестиција вредна милион евра: Отворен дистрибутивни центар Црвеног крста у сарадњи са „Marera Properties“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.