Izvor: Radio 021, 16.Apr.2021, 10:27

Manji pad broja kovid pacijenata u Novom Sadu

U Novosadskim bolnicama danas je smanjen broj pacijenta obolelih od kovida.

Na lečenju je 363 ljudi, što je 16 manje nego u četvrtak. Na respiratoru je 35 pacijenata, što je za šest manje nego dan ranije.

Gledano pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine leči se 275 kovid pacijenata, odnosno 15 manje. Među ovim pacijentima njih 26 je na mehaničkoj ventilaciji, što je pet manje.

Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Kamenici na lečenju je 88 pacijenata, što je za jedan manje. Na respiratorima je devet osoba, odnosno jedna manje nego dan ranije.

Nije poznato koliko je pacijenata od juče primljeno na lečenje, a koliko otpušteno, odnosno da li je neko u međuvremenu preminuo, jer ove podatke novosadske zdarstvene ustanove ne saopštavaju više od godinu dana od početka epidemije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Na lečenju u novosadskim bolnicama 360 kovid pacijenata

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2021, 10:00

U novosadskim bolnicama i danas je smanjen broj pacijenta obolelih od kovida...Na lečenju je 360 ljudi, što je troje manje nego u petak. Na respiratoru je 32 pacijenata, što je za troje manje nego dan ranije...Gledano pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine leči se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.